"HTML/JavaScript"

L'aigua és vida


Cada any l'associació de caçadors de bunyola realitza un voluntariat pel bosc de sa comuna. Aquest  juny 2019 ajudaren a col.locar les trampes del banyarriquer i aquest mes d'Octubre ha tocat arreglar un bassol. Es bassol d'en masseta feia anys que es trobava en mal estat , tenia pèrdues d' aigua i quasi no se n'envassava, per aixó es va decidir arreglar-lo, es va organitzar el transport de material i posteriorment es va  reparar. Aquest bassol es trova aprop del començament del camí que duu a son pou, està a uns 120 mts del camí de cotxe.  

   El dissabte 19 es va dur a lloc el material comprat per l'Ajuntament , bidons, i eines. La setmana anterior protecció civil havia omplit un dipòsit d'aigua de l'obra que s'havia traginat fins al bassol.

El dissabte 26 es va tarracar tot el bassol i als dos dies es  va posar un producte antifuites.

   És molt important tenir punts d'aigua accessibles al llarg del bosc ja que molta de la fauna que hi habita les utilitza per banyar-se i beure. El fet de que el bassol està al final  d'un llisà fa que la rampa que el forma faciliti l'accés als animals. La quantitat màxima d'aigua d'aquest bassol es d'unes 8 tones.

Aquí podeu veure un recull de les fotos fetes durant les tasques de restauració del bassol.

Donar les gràcies a l' Associació de Caçadors de bunyola i a Protecció civil.
Abans

Ara


   BONA FEINA!!!!