"HTML/JavaScript"

Estació metereològica Sa Comuna GR 009 (Es Planietjar) RISCBAL

Una estació meteorològica instal·lada per  l'UIB a sa  Comuna ens donarà,  a partir de setembre  dades meteorològiques del Bosc Comunal. 

Dins aquest mateix projecte,  l'Observatori de Riscos Naturals i Emergències de les Illes Balears – RiscBal (UIB) ha desenvolupat una aplicació RiscBal-App  amb informació en temps real sobre precipitacions, temperatura, humitat del sòl, inundacions, incendis forestals, moviments gravitacionals, sequeres i temporals destructius a les Illes Balears.

Hi ha dos tipus d'estacion repartides per totes les illes balears; - Estacions metereològiques i estacions hidromètriques que s'actualitzen cada 5- 10 minuts.

Si vols tenir accés a les dades metereològiques de Sa Comuna i altres llocs que t'interessin segueix les següents passes.

1- Baixa't l'app per a mòvil de riscbal.      

    https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.uib.riscbal.visor

    https://apps.apple.com/es/app/riscbal-app/id6575367607

2- Entra com a convidat al visor Riscbal

3- Accedeix a l'apartat meteo.

4- Illa mallorca

5- Vessant palma

6- Torrent gros 

7- GR 009 Estació Sa comuna. 

   Ara pots afegir a la pantalla d'inici del mòvil "Estació Sa Comuna GR009" i tenir informació en directe de les dades metereològiques de Sa Comuna. També a l'enllaç "Estació Sa Comuna diari" tendràs accés a dades de les darreres 24 hores i el darrer mes de la Comuna i altres llocs de les illes balears.

    


>> Estació Sa Comuna directe <<

>> Estació Sa Comuna diari<<



Estació GR009- Es Planietjar


L’ Observatori de Riscos Naturals i Emergències de les Illes Balears (RiscBal) neix d’ una encomana de gestió de l' administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (Direcció General d’ Emergències i Interior) a la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears i a la Universitat de les Illes Balears per incorporar el coneixement científic com a eix de rotació fonamental que doni suport a la presa de decisions en el cicle de gestió de l'emergència front els riscos naturals a les Illes Balears. RiscBal està gestionat pel Grup de Recerca MEDhyCON i INAGEA de la UIB, amb àmplia experiència en l'anàlisi dels riscos naturals.


A aquest visor podreu veure estacions meteorològiques (triangle) o estacions dins torrents per a veure el seu cabdal (cercle).