"HTML/JavaScript"

Gràcies i bon any nou 2024!!!!

 El 2023 s'acaba... 

   A la comuna, la gent i els usuaris que han vengut al llarg d'aquest any a aquest gran bosc aprofiten els darrers dies per tornar-hi i fer la darrera passejada. La comuna ens ha acompanyat en aquests moments oferint-nos l'espai de tranquil·litat i seguretat que cercàvem enfora de la multitud. Els de sempre.... i gent nova ens han visitat a peu o amb bicicleta.  

   No existiria la comuna sense la influència humana que al llarg dels anys ha transformat i cuidat aquest bell paratge i a la vegada l'ha acompanyat dia rere dia en la seva dinàmica natural. Les passejades, trescar bolets, la caça, les feines forestals, ornitologia,l'esport o venir a fer una torrada han estat activitats estretament lligades a aquest bosc. Sempre en la ment dels bunyolins i no tan bunyolins hi ha la comuna; per evadir-se i respirar aire pur, per tenir un moment de tranquil·litat. 

La gent és la protagonista d'aquest final d'any, vendrà a passar uns darrers instants abans de començar el nou, i la comuna els oferirà el que esperen, el que cerquen, el que han tingut durant l'any que acaba. 


                         Vos esperam. Feliç any nou....


                                   Cas Garriguer.  Foto: Pedro Lorenzo