"HTML/JavaScript"

Sa Comuna en imatges

   Un any més en aquestes dates, en Pedro Lorenzo Palou ens mostra un recull de totes les fotos que ha fet a Sa Comuna. El reportatge que ens presenta plasma la màgia i la bellesa de tots els elements que formen aquest gran bosc; ocells, flora, paisatge, coves, aigua, camins, cel i espai..

   Segur que tots els bunyolins d'una o una altra manera es sentiran identificats amb les imatges fetes per aquest fotògraf. Al llarg de Sa Comuna, són moltes les persones que caminen i corren pels seus camins, els boletaires, els que s' endinsen i exploren les coves, ornitòlegs, caçadors de filats i de cegues, escaladors i ciclistes, gent que al voltant de la foganya del refugi recorda i conten històries. Sitges, forns i barraques, aljubs, cocons i abeuradors formen part del passat i del present. El Bosc i els seus arbres: Les alzines i els alts i antics pinars, els arboçars... els comellars ombrívols...els penyals....


  
 El fotògraf va pasar llargues jornades carregant el pesat equip fotogràfic, hores de caminar, observació, estudi i documentació, amb l'únic objectiu de donar forma a n'aquesta gran atracció que ell sent cap al seu bosc. La mateixa atracció que senten tots els bunyolins i tota la gent quan entren i es passejen per aquest racó de la Serra.
  


                                                      
                                          BON NADAL I  BONES FESTES!!!!!!